Προφίλ

Το WHELM LUBRICANTS e-shop είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας «WHELM LUBRICANTS EE», που εδρεύει στην Ελευθερίου Βενιζέλου 1 , ΒΙ.ΠΕ Παλλήνης , Αττικής στην Ελλάδα.

 

Η WHELM LUBRICANTS  έχει ως σκοπό την εμφιάλωση και εμπορία πρωτογενών και συνθετικών λιπαντικών , γράσων και ειδικών προϊόντων. Αποτελεί στρατηγικό προμηθευτή των πρατηρίων υγρών καυσίμων καθώς και μέρους της βαριάς βιομηχανίας, σε όλη την Ελλάδα . Κυρίαρχος σκοπός της εταιρείας είναι οι εξαγωγές των προϊόντων της στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

 

Πρωτοποριακό επίτευγμα της εταιρείας είναι η καινοτομία που αφορά το οργανικό λιπαντικό εξωτερικής χρήσεως CSO BIO ME ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟ , έχοντας ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ .

 

H WHELM LUBRICANTS λειτουργεί κατά τα πρότυπα ISO 9001:2015  και ISO 14001:2015 διαθέτοντας τις απαραίτητες εγκρίσεις και πιστοποιήσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις  και τις οδηγίες  της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας. 

 

Η WHELM LUBRICANTS διαθέτει την εμπειρία και τεχνογνωσία που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και μέγιστη αποδοτικότητα των λιπαντικών της.